Welkom op de website van

Verrekte Knoeris

Verrekte Knoeris, da's pas mooie muziek!!! Verrekte Knoeris, nu ook akoestisch!!! Verrekte Knoeris? Ja, graag!!!

Verrekte Knoeris is een band uit Utrecht en omstreken bestaande uit Joek (gitaar, zang), Peter (drums, zang), Hans (bas) en Steeph (viool) die eind 2006 is opgericht. Een beetje eigenzinnige naam voor een erg eigenzinnige band, die Engelstalige popmuziek brengt. Eigenzinnig ook omdat ze overbekend werk van zichzelf spelen, zeker herkenbaar uit sixties, seventies en eighties. Hun muziek en teksten gaan over alledaagsheden, maar ook over hunkering, avontuur, een verloren liefde.  Deze Utrechtse formatie met een vleugje Zeist is ook origineel qua bezetting: gitaar, bas, percussie en sinds kort viool.  Zowel in elektrische formatie als unplugged leverbaar. En de Knoerismannen houden wel van entertainen tijdens hun optreden...

Wil je Verrekte Knoeris boeken voor een optreden of heb je een tip waar wij goed zouden passen, bel 06-41161626 of mail naar verrekteknoeris@xs4all.nl.

Verrekte Goed Nieuws!

Hieronder: fragmenten van het optreden tijdens Koninginnennacht, buitenpodium Cafe Flitz. Dank aan Selma voor de beelden!

 

Hieronder: fragmenten optreden Springweg, Utrecht op 12 september 2010.

 

Op zondag 19 september 2010 speelde Verrekte Knoeris een heel gezellig en smakelijk lunchconcert in Het Broodlokaal, Slotlaan 247 in Zeist. Klik op onderstaande link voor een foto/impressie.

 

Is Verrekte Knoeris klaar voor de internationale doorbraak? Het boekenplankje in de oefenruimte zegt genoeg, dachten wij:

WatenHoe.jpg (91669 bytes)

Verrekte Oud Nieuws!

Verrekte Muziek!

 Verrekte Agenda!

Verrekte Foto's!

Reacties, vragen en commentaar zijn van harte welkom. Mail naar: verrekteknoeris@xs4all.nl

 

 

Verrekte Knoeris!