Verrekte Knoeris!

 Verrekte Oud Nieuws!

Het voorjaarsoffensief van Verrekte Knoeris is van start gegaan en gaat gepaard met echte merchandise!! Drink nu koffie uit je eigen Knoeris-mokmokDSC_0042.jpg (56342 bytes) , gekleed in je eigen Knoeris t-shirt!!  tshirt.jpg (98891 bytes). hier geshowd door ontwerper Reinier Veldman.

 

Op 18 januari 2008 doet Verrekte Knoeris mee de voorronde van De Kleine Prijs van Nieuwegein in 't Veerhuis in Nieuwegein!!! Klik op de poster KPvNIMG.jpg (1177349 bytes)

Op 3 december 2007 luisterde Verrekte Knoeris een feestelijke bijeenkomst op bij Altrecht in Zeist (foto's) en 3 dagen later speelden ze een miniconcert in de openbare bibliotheek aan de Stadhuisbrug in Utrecht. Zie ook www.biebconcerten.nl. Aangekondigd met een kleurenfoto in Het Stadsblad (Echt waar, kijk maar!!).Stadsblad.jpg (1260558 bytes)

Op 8 juli 2007 verzorgde Verrekte Knoeris een intiem maar toch spetterend optredentje aan de werf van de Oude Gracht in Utrecht terwijl achter hen de bootjes over het water gingen en op straatniveau de mensen over de reling hingen om te kunnen zien waar die prachtige klanken vandaan kwamen. Klik hier voor een paar foto's.

Op 9 februari 2007 debuteerde Verrekte Knoeris in 't Oude Pothuys in Utrecht . Op Koninginnennacht werd gespeeld op het buitenpodium van Cafe Flitz in Utrecht) en op zondagmiddag 3 juni 2007  in het kader van de cyclus A Lazy Sunday Afternoon in de muziektent op het Lepelenburg in Utrecht. Foto's zijn hier te bekijken.

 

Verrekte Muziek!

Verrekte Foto's!

  Verrekte Home!

 

Verrekte Knoeris!