Welkom op de website van

Verrekte Knoeris

Verrekte Knoeris, da's pas mooie muziek!!! Verrekte Knoeris, nu ook akoestisch!!! Verrekte Knoeris? Ja, graag!!!

Verrekte Knoeris is een band uit Utrecht en omstreken bestaande uit Joek (gitaar, zang), Peter (drums, zang), Hans (bas) en Steeph (viool, zang). Een beetje eigenzinnige naam voor een erg eigenzinnige band, die Engelstalige popmuziek brengt. Eigenzinnig ook omdat ze overbekend werk van zichzelf spelen, zeker herkenbaar uit sixties, seventies en eighties. Hun muziek en teksten gaan over alledaagsheden, maar ook over hunkering, avontuur, een verloren liefde.  Deze Utrechtse formatie met een vleugje Zeist is ook origineel qua bezetting: gitaar, bas, percussie en viool.  Zowel in elektrische formatie als unplugged leverbaar. En de Knoerismannen houden wel van entertainen tijdens hun optreden...

Wil je Verrekte Knoeris boeken voor een optreden of heb je een tip waar wij goed zouden passen, bel 06-41161626 of mail naar verrekteknoeris@xs4all.nl.

Nu snel kennis maken met de Verrekte Knoeris Trailer! Fragmenten van 10 nummers, live gespeeld. Hier in mp3-formaat te downloaden.

Verrekte Goed Nieuws!

Voor de liefhebbers hieronder wat langere fragmenten van het optreden tijdens Koninginnennacht, buitenpodium Cafe Flitz. Dank aan Selma voor de beelden!

 

 

 

Is Verrekte Knoeris klaar voor de internationale doorbraak? Het boekenplankje in de oefenruimte zegt genoeg, dachten wij:

WatenHoe.jpg (91669 bytes)

Verrekte Oud Nieuws!

Verrekte Muziek!

 Verrekte Agenda!

Verrekte Foto's!

Reacties, vragen en commentaar zijn van harte welkom. Mail naar: verrekteknoeris@xs4all.nl

 

 

Verrekte Knoeris!