Strange Fluffy Cows

Bio

Foto-album

Muziek

Pers-stemmen

Familiekiekjes

De CD

Teksten

Tuerniuews

Tuereluers

Hoorspel

Tuerlinks

Tuereluers - gek van Trio Tuerlings!!!
 
Deze pagina is voor jou! Hier kun je laten zien hoe gek je bent van Dave, Dennis en Donny! (De redactie behoudt zich het recht voor bijdrages te kuisen dan wel op te geilen).
Stuur je bijdrage naar triotuerlings@xs4all.nl.

 

20.2.2006

"Verloren op 2 februari: opgezweept door de muziek ietwat te uitbundig gedanst. Als gevolg op zoek naar: - een volledig onder- en bovengebit, kleur 'koffiegoud', met een dolfijntje op de linker snijtand boven; - rechter (onder)armprothese zonder middelvinger; - gietijzeren piercingring (zat waarschijnlijk in een Dependslip). Email: beatrijs.van.blankenzaad@wievekes.be"

 

6.2.2006
"Sinds Dennis zich op advies van zijn plastisch chirurg een Harley Davidson-uiterlijk heeft aangemeten, klinkt zijn stem alsof hij elk moment een schaap van de dijk afrijdt. Donny, in zijn, met de hand gewassen Strange Fluffy Cow T-shirt straalde weer naar alle moeders met huwbare dochters als ideale schoonzoon, met dat verleidelijke vibratorgeluid in zijn stem! Dave leek weer, net als in zijn Indiase periode, geheel out te spacen, alsof man en bas vervloeiden. En dit alles in een decor waarin Mozart pregnant centraal stond en goedkeurend vanaf de affiches leek mee te kicken. Wat mij betreft: "een klassiek concert".
 
6.2.2006
"Geachte Heer Treurniks,
Op de foto's zag ik dat uedeles trio ook heur lichtshow en decors drastisch heeft vernieuwd en gemoderniseerd! Wellicht een kleine stap voor uedelen, maar een gigantische trede voor de mondiale neo-rock! Chapeau!
Met vriendelijke groet,
Jef Nieuwenhuis,
kritisch volger van Trio Treurniks"
 
3.2.2006
"Zeer geacht Trio,
Live nog beter dan de CD, jullie uitstraling is geweldig en de zang om te zoenen. Bedankt voor een heerlijk optreden.
Groet Els"
 
19.1.2006
"Een doorbraak in de V.S., denk ik, aanstaande!! Jullie eerste album "Strange Fluffy Cows" (eerste persing) is daar praktisch niet (meer) verkrijgbaar gezien de biedingen die ik ontvang via Ebay. gelukkig ben ik in het bezit van twee (!!) unieke exemplaren en kan ik er een van de hand doen, edoch enkel en alleen om de reis en entreetickets te kunnen bekostigen. Graag had ik dan ook de speeldata en bijbehorende locaties van jullie 'US-tour' gekregen zodra deze bekend zijn.
Groeten, een trouwe groupie
ps. ik ben inmiddels, dankzij mijn sexeverandereing, reeds meer dan 10 jaar clean."
 
15-1-2006
"Net zoals elke echte rocker in het Kurhaus was voor het fameuze Stones-concert, waren alle rechtgeaarde luisterliedfanaten, zoals ik, in de zestiger jaren, in Obergurg vor het gigantisch uit de hand gelopen optreden van de Tuerlingbrothers (heb nog steeds een lelijk lidteken tussen mijn 14e en 15e rib van een messteek van een, duidelijk heroineverslaafde groupie die mij ernstig in de weg vond staan op haar weg naar het podium. Wat mij vooral is bijgebleven is de - zeker voor die tijd - avantgardistische lichtshow met geel en blauw Philips-peertje. Ik zal dan ook zeker mijn best doen opnieuw een spetterend optreden van het trio bij te wonen. Ter voorbereiding werp ik elke avond enkele glazen bier naar vrouw en dochter zodat ik op die avond goed ingegooid zal zijn. Jef Nieuwenhuis".
 
23-12-2005
"GEWELDIG! Austria will love the fluffy cows. So do we! Groetjes van de exil-nederlanders. Karin en haar mannen".
 
20-9-2005
"Met grote vreugde denken wij terug aan de internationale fanclubdag van trio teurlings in Kaboel. Als aandenken de mooiste foto van die dag. Wij hopen volgend jaar op net zo een mooie dag op het internationale festival op een thans nog onbekende locatie. Wij hopen op zuidamerika. Gr. de hard core fans.
 
6-9-2005:
"Geacht trio,
Ik aarzelde al bij de aanhef, want 'trio' kan ook weer verkeerd uitgelegd worden, maar mijn mail is absoluut niet seksueel getint. Ik verbied de redactie dan ook uitdrukkelijk om dit berichtje 'op te geilen', zoals zij zelf aangeeft, want ik denk dat het dan de verkeerde kant opgaat met jullie alleraardigst triootje. Jullie zijn drie leuke frisse mannen, met charmante vrouwen en schattige kinderen (wanneer komen die nu eens in het foto-album?). Jullie maken fijne muziek en hebben onderling veel pret. Trio Tuerlings heeft dit 'seksgedoe' toch helemaal niet nodig...??
Neem een voorbeeld aan dat andere heerlijke trio uit de vijftiger en zestiger jaren: altijd keurig in het pak, net gekamde haartjes en fris gewassen gezichtjes. Geen onvertogen woord kwam over hun lippen.
Ik hoop dat jullie de normen en waarden van weleer in ere blijven houden, net als het Cocktail Trio dat deed. Niet vloeken, niet drinken en na elk optreden meteen naar huis!
Groeten van een fan 'van het eerste uur' die zich enigzins zorgen maakt over het zedenverval"
 
4-9-2005:
"Beste levende legendes,
Graag pak ik deze gelegenheid aan om mijn waardering en bewondering uit te spreken. Ik ben al sinds het eerste uur een grote fan en zal nooit onder stoelen of banken steken dat ik voor ik jullie kende nog niet zo'n interesse had in muziek. Jullie hebben mij geinspireerd ook muziek te maken en dat gaat, zonder al te arrogant te zijn, nou niet bepaald onfortuinlijk. Maar nogmaals, zonder jullie was ik er nooit aan begonnen en had ik deze welvaart en faam niet gekend. ten slotte wil ik jullie vragen om ook even een kijkje te nemen op een site waar aanstormend talent te zien en horen is. (www.ongekendtalent.nl zoek op: Timo en Niek). Ga zo door en ik kan nu al niet wachten tot jullie volgende album uitkomt.
Timo Veldman"
 
1-9-2005:
"Hoi Dave, Donny en Dennis, ik heb een Cd gebrant van ons mam want ik vin hem keigaaf. Ons mam zegt dat jullie ouwe viespeuke zijn maar ik vin dat koiboilied zwaar vet. Wanneer treden jullie op in Asten? Krijg ik dan een hantekening? De groeten van Luuk Severijns, 9 jaar."