Strange Fluffy Cows

Bio

Foto-album

Muziek

Pers-stemmen

Familiekiekjes

De CD

Teksten

Tuerniuews

Tuereluers

Hoorspel

Tuerlinks

TUERNIUEWS
door Dingeman Tuerlings
 
Hoe gaat het met de boys? Is de CD al platinum? Treden ze binnenkort op bij mij in de buurt? Hoe staat het met trouwen en scheiden? Is een van de jongens wellicht alweer vrij en hoe kom ik in contact? Het antwoord op deze en vele andere vragen vindt je op de pagina Tuerniuews.
Hier vindt je het laatste niuews over Trio Tuerlings verzameld door Dingeman Tuerlings (tweede kind uit derde huwelijk van Dennis). Dingeman zit dicht op het vuer dus ue kunt rekenen op niuewtjes heet van de naald!

5-12-2006: Trio Tuerlings niet op begrafenis M. Veres.         Trio Tuerlings zal geen acte de presence geven op de begrafenis van Mariska Veres, de sympathieke derde vrouw van Dave Tuerlings (juni 1966 – februari 1967) die afgelopen zaterdag overleed. Als reden wordt opgegeven dat de drie broers griep hebben maar in de wandelgangen wordt gefluisterd dat ze hevige ruzie hadden over de vraag wie er op de begrafenis zou speechen, Dave die met haar getrouwd is geweest, Donny die met haar de single ‘Hot Vulva’ opnam in januari 1967 of Dennis die haar altijd als zijn werkelijke moeder heeft beschouwd.

 

2-12-2006: Wie en waar is Dave?                                     Geruchten dat Dave tegen zijn zin in een kelder wordt vastgehouden en dat hij vervangen zou zijn door een slecht gelijkende dubbelganger worden door het management tegen gesproken. Bekijk de foto's op de foto-albumpagina en oordeel zelf!                                         

2-11-2006: Zwembad-incident weer opgerakeld.
Het cold-case team van de politie regio Noord Brabant Oost heeft het onderzoek naar de moord op de 34-jarige masseuse Grietje Vermeulen, beter bekend als Geile Greet, heropend. Grietje werd midden jaren 70 dood aangetroffen in het zwembad van toenmalige TeeBee zanger Donny T. bij wie ze in dienst was als persoonlijk assistente. Een dader werd nooit gevonden. Het onderzoek werd indertijd bemoeilijkt doordat Donny T. na een aanval van acuut geheugenverlies per ongeluk de boot naar Venezuela had genomen.

29-10-2006: Diploma Dave Tuerlings, geen spanningen.
Dave Tuerlings haalde gisteren zijn diploma reddend zwemmen! In een volgepakt gemeentelijk zwembad ‘De Knoeris’ ontving hij de benodigde papieren uit handen van wethouder Otto Scheur. Dave gaat zich vestigen als vrijgevestigd therapeut in centrum De Boei. Geruchten dat deze carrièreswitch iets te maken zou hebben met spanningen binnen Trio Tuerlings deed hij af als onzin. ‘Het is gewoon een hobby’, aldus een tevreden Dave.

15-10-2006: Dennis verrekt zich
Naar nu pas bekend is gemaakt heeft Dennis Tuerlings vorige week zijn 2e halskootje verrekt. Bij het intapen van zijn enkel bleef hij plakken en kwam met een klap op de harde vloer terecht. Twee kinderen die om zijn nek hingen werden met lichte verwondingen in het ziekenhuis opgenomen.

18-2-2006: Trio Tuerlings op Internet                                         Op de muziekpagina zijn links te vinden naar verschillende sites waar nummers van Trio Tuerlings te vinden zijn tenminste als je browser ook transatlantische sites ondersteund.

5-2-2006: Optreden in bieb groot succes!
Voor de laatste recensies en reacties zie de pagina's Tuereluers en Persstemmen!
 
1-2-2006: Geruchten over cancellen optreden i.k.v. World Library Tour
Zoals gebruikelijk duiken er allerlei 'broodje aap' verhalen op in de pers vlak voor een belangrijk optreden. Zo ook over Dennis, Donny en Dave. We vinden het belangrijk om deze berichten te nuanceren c.q. recht te zetten.
Ten eerste: het optreden morgen (donderdag) in de muziekbieb aan de Stadhuisbrug in Utrecht gaat gewoon door! Het verhaal over een acute opname van Dave met een overdosis pillen is schromelijk overdreven. Dave slikt momenteel wel (wellicht teveel) vissepillen (met Omega 3) maar dat is juist om zijn partijen beter te kunnen onthouden!
Ten tweede: dat het optreden verlaat zou zijn omdat Donny zijn D-snaar heeft gebroken (ja, 'D', muzikanten onderkennen de uniciteit!!) is eveneens slechts gedeeltelijk waar. Er zit inmiddels al een nieuwe op. Ook het gerucht dat Donny met een 11-snarige gitaar zou spelen is onjuist. Donny speelt maximaal met 6 snaren (Dave zelfs met 4!!).
Tot slot ontkent Dennis nogmaals dat er nog 4 'natuur'-DVD's van de bieb al maanden bij hem thuis liggen! Dus het verhaal van een medewerker van het A.D. dat Dennis de toegang tot het gebouw ontzegd zal worden berust geheel op verkeerde aannames! Het waren trouwens soft 'natuurfilms' wilde Dennis wel nog kwijt (dit m.n. ter geruststelling van zijn feministische vriendinnen uit zijn thuiszorgtijd).
 
De volgende geruchten worden voralsnog niet ontkent:
- Paul McCartney (de echte dan) zal een nummertje mee komen spelen omdat hij veel te danken heeft in zijn beginjaren aan m.n. Donny die hem het B7 akkoord heeft geleerd.
- Er is volop merchandising aanwezig bij het optreden, waaronder T-shirts, CD's, Strange Fluffy Cow sound units (batterij niet nodig!) en ondergoed met Tuerlings DNA!
- In verband met de vorst van de laatste dagen gaat de grachtenrondvaart voorafgaand aan het optreden niet door.
- Dennis heeft dezelfde kniebrace (CTI2, darkblue) als Beatrix!
- Onder het motto: "Achter elke sterke man staat een verbaasde vrouw" zullen ook de vrouwen en zelfs enkele kinderen van Dennis, Donny en Dave aanwezig zijn! De broers melden overigens vrouwen noch kinderen te hebben....
- Dave zal met diverse (accupunctuur) naalden in zijn snor spelen omdat hij het niet vol denkt te houden, een half uur zonder sigaret.
 
Er worden overigens zoveel fans verwacht dat het lenen van CD's tijdens het optreden onmogelijk zal blijken. De directie van de gemeentebibliotheek laat langs deze weg weten hiervoor excuses aan te bieden en zich tevens niet aansprakelijk te achten voor eventuele gehoorschade.
Dr. Johan de Ceuckelaere, manager Trio Tuerlings

 

18-1-2006: site uitgebrite
Vanaf vandaag kunt u op de pagina Tuerlinks informatie vinden over andere schatten uit de Tuerlingsstal. Ook staan er links naar bevriende bands. Ook vriendjes worden met Trio Tuerlings? Stuur uw site met redenen omkleed naar triotuerlings@xs4all.nl.
 
13-1-2006: Trio Tuerlings in de Bieb!
Het kon niet uitblijven, altijd wel gezegd en zat er dik in: Trio Tuerlings is geboekt! Voor een optreden in de Bibliotheek op de Stadhuisbrug in Utrecht op donderdag 2 februari a.s. van 20.00 tot 20.30 uur. Ze zullen nummers spelen van hun debuut-CD Strange Fluffy Cows, die daar te leen (en op deze dag ook te koop) is. Komt allen!
 
9-1-2006: Internationale successen!
De CD Strange Fluffy Cows is nu ook gesignaleerd in Oostenrijk (zie reactie op Tuereluers), Mexico en de Verenigde Staten van Amerika!
 
24-12-2005: BW's
Trio Tuerlings wenst haar fans prettige feestdagen en hoopt hen, na de doorbraak, in 2006 te ontmoeten op een van de poppodia.
 
21-9-2005: Retourner pour mieux sauter
De boys zijn weer terug uit Frankrijk! Al was er geen bekendheid aan deze reis gegeven, toch wisten enkele Franse fans hen te vinden: er reed een paar keer een auto langs de geheime plek (La Poste, jaja!) en een agent lukte het de Tuerbus te flitsen bij Limoges.
Kijk voor het laatste niuews uit Kaboel op de pagina Tuereluers.
 
7-9-2005: Tuer de France
Trio Tuerlings maakt zich op voor haar jaarlijkse retraite in de Dordogne (France). Koffers worden gepakt, vrouwen gekust en testamenten opgemaakt. Wil je een kaartje 'des garcons' (van de boys) uit het verre Frankrijk? Stuur dan een mailtje met je adres naar triotuerlings@xs4all.nl.
Trouwens, de eerste fanmail is binnengekomen en te lezen op de Tuereluers-pagina en de CD is nu echt te koop bij Plato!
 
1-9-2005: Space-intro te beluisteren!
Wij hebben de hand kunnen leggen op een uiterst zeldzame opname die Trio Tuerlings in een heus spaceship heeft gemaakt. Ga naar de hoorspel-pagina om te horen wat de CD niet gehaald heeft. Onbegrijpelijk maar genies hebben vaak iets onbegrijpelijks.....
 
30-8-2005: Site ge-updeet
WebWizard Dingeman heeft eindelijk het wachtwoord weer gevonden (broer Djunko had eroverheen getagt op de muur naast de computer!).
De site is nu verrijkt met deze pagina Tuerniuews en ook zijn alle teksten nu 'on line'. Aan de pagina 'Tuereluers - gek van Trio Tuerlings' met reacties van fans wordt nog gewerkt. U kunt uw bijdrage mailen naar triotuerlings@xs4all.nl.
 
26-8-2005: Ze liggen nog achter
Dingeman wilde bij Plato een CD gaan kopen (vanwege de sticker met 9,99) maar vond er geen. Donny dacht dat ze al uitverkocht waren maar Dave had ze nog achter zien liggen. Hebt geduld, boys!
 
25-8-2005: Bij Plato in het schap!
De eerste barst van de doorbraak is zichtbaar: Trio Tuerlings werd door Platobaas Willem goed genoeg gevonden voor de verkoop in zijn heuse CD-winkel in de Steenweg in Utrecht!
 
20-8-2005: Trio-expositie
In de hal van de Es, de ouderenafdeling van Altrecht aan de Jutfaseweg in Utrecht, heeft een fan een kleine expositie aangericht over Trio Tuerlings genaamd "De familie Tuerlings door de eeuwen heen'. De feestelijke opening werd in het geheim verricht. Gaat dat zien mensen. Wie stuurt er een fotootje op?
 
10-8-2005: Verkoop gestart!
De verkoop van de CD is gestart onder de directe familie, vrienden en collega's van de boys. Deze mensen hebben een streepje voor, vinden ze. Een aantal lieve mensen koopt de CD blind en doof zonder dat er echt gedreigd hoeft te worden, anderen willen eerst een stukkie luisteren. Dave zat enkele uren op het politiebureau op beschuldiging van het stalken van zijn buurvrouw terwijl hij haar alleen maar wilde uitleggen wat een strange fluffy cow was. Sommige mensen willen niks leren! Gelukkig liep het sissend af en wist Dave nog 3 exemplaren te verkopen aan de sterke arm!